NIEUWS

MPS-GAP en MPS-SQ

We zijn trots om te melden dat we vanaf januari 2024, naast MPS-ABC, ook MPS-GAP en MPS-SQ gecertificeerd zijn!
Dit betekent o.a. dat we qua bedrijfsvoering goed op orde zijn op het gebied van milieuvriendelijkheid, gewasbescherming en traceerbaarheid.
Bij MPS-SQ wordt de focus gelegd op het sociale vlak zoals arbeidsomstandigheden, veiligheid & gezondheid, opleiding & training en sociale verantwoordelijkheid.
Met deze certificaten voldoen we aan internationale normen en zijn we voorbereid op de toekomst!

IPM essen 2024

Van 23 tot en met 26 januari 2024 vindt IPM ESSEN plaats – ’s werelds toonaangevende vakbeurs voor de tuinbouw – dé ontmoetingsplaats voor de groene sector.

Meer dan 1500 exposanten uit zo’n 45 landen over de hele wereld presenteren hun innovatieve producten en diensten op het gebied van planten, techniek, bloemisterij en tuininrichting. Geen enkele andere beurs biedt zoveel plantendiversiteit en zoveel plantinnovaties. Thema’s deze editie zijn klimaatverandering en duurzaamheid.

Wij zijn te vinden in Hal 8 – Stand A15-8

Eerste beursdag
Onze stand met nieuwe indeling

stektunnels

Onze kassen staan weer vol met mooie stekken welke uit gaan groeien naar onze prachtige Photinia struiken. Dit jaar hebben we voor het eerst zelf gestekt;  we willen Kwekerij Boereboom bedanken voor de begeleiding, waarmee we de stekken samen nauwgezet hebben gemonitord.

                                                                                          November 2023

trade fair

Van 7 t/m 9 november 2023 staan wij op de grootste internationale sierteeltbeurs van Europa: 
Trade Fair Aalsmeer. Ons standnummer is 10.5

Alle info hierover is te vinden op  https://tradefairaalsmeer.royalfloraholland.com/

open dag 23-09-23

Op 23 september j.l. openden wij de deuren voor iedereen die geïnteresseerd was in ons bedrijf op onze nieuwe locatie. We waren blij met de grote opkomst en de enthousiaste reacties!

We hebben tevens van de gelegenheid gebruik gemaakt om alle medewerkers op de foto te zetten; u kunt deze bekijken op deze website bij “Over ons”.

We hebben de dag afgesloten met een gezellig feest en we kunnen met trots terug kijken op een zeer geslaagde dag!